Tina Jereb, univ. dipl. kom.,
specializantka integrativne psihoterapije


Obvestilo o zasebnosti

Prijava na e-novice

 

Ob prijavi na e-novice dovoljujete, da Tina Jereb (Psihoterapevtsko svetovanje in izobraževanje Tina Jereb s.p., Kamniška cesta 54, 1217 Vodice) zbiram in obdelujem osebne podatke, ki ste mi jih posredovali ob prijavi na e-novice. 

Osebni podatki, ki jih zbiram, so vaše ime in vaš elektronski naslov.

Vaše posredovane osebne podatke uporabljam izključno za to, da vam pošiljam svoje e-novice. Osebnih podatkov ne uporabljam za noben drug namen in jih ne posredujem tretjim osebam. 

Pravico imate, da zahtevate dostop do lastnih osebnih podatkov, popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave osebnih podatkov. Pravico imate tudi do prenosljivosti podatkov.

Posredovane osebne podatke hranim do vašega preklica. Privolitev za obdelavo osebnih podatkov lahko prekličete kadar koli. Preklic privolitve za obdelavo osebnih podatkov pa ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do preklica privolitve. 

Navedene pravice lahko uveljavite tako, da pošljete zahtevek na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na poštni naslov Psihoterapevtsko svetovanje in izobraževanje Tina Jereb s.p., Kamniška cesta 54, 1217 Vodice. V zahtevku navedite svoje ime in elektronski naslov, ki ste ga posredovali ob prijavi na e-novice.

Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli enostavno odjavite tako, da kliknete na povezavo "Odjava od prejemanja e-novic", ki se nahaja na dnu vsakega elektronskega sporočila, ki ga prejmete prek e-novic.

 

Za podjetja in organizacije

 

Tina Jereb (Psihoterapevtsko svetovanje in izobraževanje Tina Jereb s.p., Kamniška cesta 54, 1217 Vodice) vaše osebne podatke pridobivam tako, da (1) mi jih posredujete sami (npr. pri povpraševanju oz. naročanju mojih storitev prek e-pošte, telefona, družbenih omrežij, pri pogovoru v živo oz. na kakršenkoli drug način) ali (2) da jih pridobim sama prek javnih virov (npr. prek spletne strani vašega podjetja oz. organizacije, elektronskega ali tiskanega promocijskega materiala vašega podjetja oz. organizacije, prek družbenih omrežij …), ko je to dovoljeno z zakonom.  

 

Sama o vašem podjetju oz. organizaciji običajno pridobivam naslednje osebne podatke: vaše ime in priimek; podjetje oz. organizacija, za katero delate; vaše delovno mesto oz. funkcija v podjetju oz. organizaciji; vaš javno objavljen e-naslov oz. e-naslov, ki ste ga posredovali sami; vaša javno objavljena telefonska številka oz. telefonska številka, ki ste jo posredovali sami.

 

Vaše osebne podatke obdelujem za namen trženja mojih storitev (obveščanje o ponudbi storitev, obveščanje o novih storitvah …) ter za namen komuniciranja z vami glede izvedbe oz. potencialne izvedbe mojih storitev v vašem podjetju oz. organizaciji.

 

Vaše osebne podatke obdelujem le v obsegu, ki je potreben za namene, za katere se osebni podatki obdelujejo.

 

Kot posameznik imate naslednje pravice, povezane z vašimi osebnimi podatki:

  • pravico do dostopa do informacij glede pridobivanja, obdelave in hrambe vaših osebnih podatkov,
  • pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov,
  • pravico do zahtevka za popravke ali brisanje vaših osebnih podatkov,
  • pravico do ugovora za obdelavo vaših osebnih podatkov za namen direktnega (neposrednega) trženja*.

 

Vaše pravice uveljavljate tako, da pošljete zahtevek na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..  

 

*Pravico do ugovora za obdelavo vaših osebnih podatkov za namen direktnega (neposrednega) trženja lahko uveljavljate tako:

  • da pošljete elektronsko sporočilo z zahtevkom, da vam preneham pošiljati tržna sporočila, na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.,
  • ali tako, da z zahtevkom po prenehanju pošiljanja tržnih sporočil odgovorite direktno na sporočilo, ki ste ga prejeli z moje strani (prek e-pošte, telefona, družbenega omrežja ali prek drugih kanalov).

 

 

Psihoterapevtsko svetovanje
in izobraževanje,
Tina Jereb, s. p.

Telefon: 031 524 302
E-pošta: info@tinajereb.comAktualno

Facebook